Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pedálos szemetes: praktikum és esztétikum egyben

Pedálos szemetes: praktikum és esztétikum egyben

A pedálos szemetes ma alapnak számít, mind az otthonokban, mind a munkahelyeken. Kitűnően beillik az irodai környezetbe, de a privát környezetbe is megtalálhatóak azok a típusok, amelyek passzolnak a lakberendezési stílushoz.

A műanyagból készült, praktikus tárgy egyszerűen tisztítható, többféle szín közül válogathatnak az érdeklődők, ráadásul hajlongás nélkül, praktikusan elhelyezhető azokban a kidobásra szánt szemét. A tapasztalatok azt mutatják, hogy napjainkban nem mindegy milyen minőséget és megjelenést kaphatunk, akár a szemetes esetében is. 

Pedálos szemetes izgalmas színekben

A klasszikus műanyag felületen túl, rattan hatású pedálos szemetes is megtalálható a mai kínálatban. Milyen színek számítanak igazán trendinek? A hagyományos fekete, fehér, szürke és barna mellett, olyan izgalmas színek is helyet kapnak a webáruházak ajánlatai között, mint a levendula vagy a természetet a 4 fal közé csempésző élénk zöld. Az elegáns hatásról sem kell lemondani. Kifejezetten az ilyen mutatós, színes darabok azonnal magukra vonják a figyelmet, annak pozitív értelmében. Kombinálható színes falfelületekkel, amelyek egyébként rendkívül divatosnak számítanak manapság. 

A pedálos szemetes nem a mai kor találmánya, de a gyártók újszerű megközelítéssel állnak hozzá a design és a praktikum kettőséhez. A home office színterén, a konyhában, sőt, akár a teraszon is kitűnő szolgálatot tesz a pedálos megoldás, ami roppant praktikusan használható, ráadásul látványában is kimondottan stílusos elemmé válhat.

Az oldal tetejére