Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WC Szűkítő

STRAPABÍRÓ WC SZŰKÍTŐ GYEREKEKNEK

Színes és vidám mintákkal kapható WC Szűkítő

Rendezés:

WC ülőkék a szobatiszta csöppségek számára. Ha már rendben megy a bilizés, megpróbálhatod az igazi wc-t is, és a wc-re szoktatni a gyereket. Ettől a pillanattól elengedhetetlen a wc szűkítő használata. WC ülőkék, WC szűkítők gyerekeknek nagy választékban, elérhető áron. Rendeld meg most a plasticbox.hu webáruházból WC szűkítőt / ülőkét! 

WC szűkítő a fejlődés szolgálatában

A WC szűkítő beszerzése előbb vagy utóbb minden kisgyermekes családban aktuálissá válik. A fejlődés tagadhatatlan szakasza ez, hiszen a csöppség ilyenkor már képes arra, hogy akár fellépő segítségével, egyedül legyen képes a hagyományos toalett használatára. A folyamat kétségkívül hasznos a szülőknek is, hiszen egy újabb lépcsőfokkal kerülhet így közelebb a gyerkőc az önellátáshoz, a személyes higiéniai teendők elsajátításához. A vidám mintákkal ellátott, színes mesefigurákat ábrázoló szűkítőkkel hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a kicsi előszeretettel válassza ezt a módját a dolga elvégzésének.A WC szűkítő hozzájárul a szobatisztasághoz és a fejlődéshez. E két fogalom szoros kapcsolatban állnak egymással.

Az éveken át tartó pelenkázás, majd a bilire szoktatás után igazi felüdülés lehet az, ha a kicsi már önmagától képes használni a WC-t. Méreteiből adódóan, ehhez természetesen könnyen tisztítható, praktikus kiegészítőkre lesz szükség. Az időtálló minőségű, igényes WC szűkítő kínálatban kisfiúk és kislányok igényeinek megfelelő darabok egyaránt elérhetőek. Persze nem feledkezhetünk meg a fellépőkről sem. Az egyszintes és a kétszintes változatok közül elsősorban a gyerkőc magasságának megfelelően érdemes választani. A prémiumkategóriás WC szűkítő alja csúszásgátló kezelést kapott, ezért biztonságosan használható, nem fog elcsúszni. A könnyen tisztítható felület legalább olyan pozitívumnak számít, mint az, hogy az eszköz egyszerűen szállítható legyen és az otthon falain kívül is bevethetővé váljon igény szerint. Egy jól megválasztott darab közelebb visz a teljes higiéniai rutin elsajátításához. 

Az oldal tetejére