Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dobozok

Tároló dobozok, Tároló doboz szett, Doboz tetővel, Gurulós Doboz, Láda, Ágy alatti gurulós tároló, Ágy alatti tároló, Díszdoboz, Színes Doboz, Átlátszó Doboz, Fedeles-Fedél nélküli, Rattan-hatású, Dekoros, Tetővel és lenyitható ajtóval

Rendezés:

Keeeper Eckhart Tároló doboz 24L 39,5x29,5x30cm Transport box

3.709 Ft
1084582600000 4052396015096 TÁROLÓ DOBOZ Fedeles műanyag doboz

Nézz be a plasticbox.hu webáruházba, és rendeld meg kedvező áron a strapabíró műanyag tároló dobozokat! A megfelelő tároló dobozok igencsak hasznos elemei a lakásoknak. A tároló dobozok sokoldalúságának köszönhetően a lakás bármely pontjának hasznos kiegészítői lehetnek. Legyen egyszerű a tárolás otthonodban. Tároló dobozok széles választékát kínáljuk. Válogass kedvedre! A legkülönfélébb méretben, színekben, sőt formában is elérhetőek. 

Papír- és ágynemű tároló dobozok. Ruhatároló dobozok. Gyerekszobai kis tárolók. Játék tárolók. Műanyag tárolódobozok kedvező árakon, széles választékban. 

Mire használható a fedeles tároló doboz?

Kevés praktikusabb dolog képzelhető el a háztartásban, mint a fedeles tároló doboz. Legyen szó az ingatlan bármelyik helyiségéről, minden esetben találni olyan apróságokat, amelyek elhelyezésére alkalmas a minőségi kiegészítő. A nagyméretű dobozoktól kezdve, a kicsi, fedeles vagy fedél nélkül is elérhető típusokon keresztül, a gurulós kialakítással bíró típusokig, sokféle beszerezhető. A cél természetesen nem más, mint a praktikus tárolás, az áttekinthetőség és a rendezett környezet kialakítása. Praktikus megoldás a fedeles tároló doboz. Folyton káosz uralkodik a gyerekszobában? Jól jönne néhány fedeles tároló doboz a garázs rendszerezésére? Praktikus tárolási lehetőséget keres a gardróbba?

A mai kor embere hajlamos sokkal több holmit felhalmozni, mint amennyire tényleg szüksége lenne. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez gyakran éppen a rendezett elhelyezésre nyomja rá a bélyegét. Jó hír viszont, hogy a megfelelő tárolókkal mindig átláthatóak lesznek a játékok, barkácsoláshoz használt eszközök, de az éppen szezonon kívüli ruházatot is könnyedén, pormentesen elhelyezheti a megfelelő méretű műanyag dobozokban. A minőségi, időtálló fedeles tároló doboz hosszú éveken át kiszolgálja majd az igényeit, megvédve a tárgyakat, eszközöket, ruhákat a porosodástól. A rendezett környezet megteremtése hatással van arra, miként érzi magát a 4 fal között. Az enteriőr kialakításakor a stílusos, változatos színekben elérhető dobozok elhelyezhetőségére is érdemes hangsúlyt helyezni, akár a beépített szekrények részeként. 

Az oldal tetejére