Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szerszámos ládák

STRAPABÍRÓ MŰANYAG SZERSZÁMTÁROLÓK

Szerszámos ládák műanyagból, polikarbonát - alumínium részekkel is

Rendezés:

PATROL Habarcsvödör 12L 23,5x24,5x32,5cm

569 Ft
W12BLEJBCZAPG001 5902455505725 PATROL Habarcsvödör Műanyag

PATROL Habarcsvödör 20L 28,5x26,4x36,5cm

949 Ft
W20BLEJBCZAPG001 5902455505893 PATROL Habarcsvödör Műanyag

Valójában egy mozgatható műhely a szerszámos láda: bárhova magunkkal vihetjük a szükséges szerszámainkat. Egyetlen otthonból, barkács műhelyből, garázsból sem hiányozhat egy praktikus szerszámos láda, amely segítségével minden szerszámnak biztos helye lesz. Autószerelő szerszámok elhelyezésére. Műanyag szerszámos láda kivehető betéttel és tálcák kis tárgyak rendszerezéséhez. Csúszásmentes fogantyúval, az egyszerű emelés érdekében. Minőség, jó árak. Rendelj minőségi terméket néhány kattintással a plasticbox.hu webáruházból. 

Szerszámos láda: ha nem mindegy a belső kialakítás

A szerszámos láda elsősorban a férfiak nélkülözhetetlen kiegészítője, de a női háztartásokban is kitűnő szolgálatot tesz. A különféle méretben elérhető, praktikus belső elrendezhetőséget biztosító darabok között mindenki rátalálhat az egyéni igényeinek megfelelő típusra. Mit vár el a mai kor vásárlója az ilyen eszközöktől? Mi alapján választunk a legtöbben? Cikkünkben ilyen kérdéseknek járunk utána. A szerszámos láda az alkotó tevékenység kelléke. Egy polc felfúrása, a bútorok összerakása, a házkörüli javításra szoruló feladatok bármelyike indokolhatja, hogy az alapvető szerszámok rendelkezésre álljanak. A csavarhúzók, tiplik, csavarok, szegek mellett, a kalapács, az apró, elektromos készülékek, a távolság és a hő mérésére szolgáló eszközök egyaránt nélkülözhetetlenek.

Ezek száma és mennyisége csak tovább nő akkor, ha a barkácsolás, asztalos tevékenység is gyakori vendég a háznál. Nem véletlen, hogy a férfinak egy jó minőségű, strapabíró szerszámos láda ajándékba ideális választásnak bizonyul. A főként a garázsban vagy a spájzban elhelyezett szerszámos láda kapcsán nem elhanyagolható tényező az sem, hogy milyen belső kialakítással rendelkezik. Az apró rekeszek, kiemelhető tárolórészek a kényelmes használhatóságot és az áttekinthetőséget nagyszerűen szolgálják. Érdemes a prémiumkategóriás darabok között nézelődni, amelyek garantáltan nem okoznak csalódást, sem a biztonságos záródást, sem az alapanyagot illetően. Fedezze fel a professzionális tárolási módszerek újszerű magaslatait!

Az oldal tetejére