Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fiókos tároló

GÖRGŐS FIÓKOS TÁROLÓK, IRATTARTÓK

Komód, Szekrény, Rattan-hatású

Rendezés:

GÖRGŐS FIÓKOS TÁROLÓK, IRATTARTÓK

Fedezd fel a plasticbox.hu webáruház műanyag fiókos tároló kínálatunkat! Fiókos tárolók többféle méretben és színben, kerékkel vagy kerék nélkül. Tárolóinkban kényelmesen és ízlésesen tárolhatod a kisebb tárgyakat, hobbi kellékeket. Tároljon okosan, átlátszó tároló dobozzal. Egyszerűen karbantartható. Elegance - rattan hatású 4 fiókos tárolószekrény az előszobába. Válogass a 2, 3, 4, 5 és 6 emeletes fiókos tárolók közt, görgős vagy görgő nélkül! Kínálatunkban megtalálható a kis fiókos tároló, asztali fiókos tároló is. Rendelj online az otthonodba vagy az irodádba.

 

A fiókos tároló a funkcionális görgőivel praktikus, egyúttal esztétikus választás. Dolgozó- és hálószobában, nappaliban egyformán jól mutat, de bármelyik iroda ékévé is válhat. A fiókos tároló többféle méretben, kialakításban elérhető. A rattan hatású alternatívák kétségtelenül népszerűek. Könnyen tisztíthatóak, ráadásul az iratok, dokumentumok vagy egyéb holmik tárolása átláthatóan megoldható. A két fiókkal rendelkező típus leginkább papírok rendezésére ideális, illetve kisebb irodai kellékek, kiegészítők is elhelyezhetőek benne. A három vagy négy fiókos modellekbe már sokkal több minden zsúfolható bele úgy, hogy kívülről egyébként a komód nem kelt gigantikus hatást. Mondhatjuk úgy is, hogy elnyeli mindazt, ami a fiókjaiba kerül.

A görgős kivitel külön szót érdemel, lévén ennek köszönhető egyrészt a gyors, akadálytalan kezelhetőség, másrészt pedig a beszorulás, megakadás mentes tartósság. Nincs is annál dühítőbb, mint amikor a fiók megvetemedik, és nemes egyszerűséggel elakad valahol félúton. Ez a veszély a görgőknek hála egy pillanatig sem áll fenn. A stílusos megjelenés is letagadhatatlan, ami még akkor is fontos pozitívum, ha történetesen egy irodahelyiség berendezéséről van szó. Hiszen a vonzó kisugárzás egyetlen élettérből sem hiányozhat. Ha pedig mindez maradéktalan funkcionalitással társul, akkor készen is van az ellenállhatatlan ajánlat. A fiókos tároló kínálat minden egyes tagja választásra méltó. Vásárlásnál az első lépés a paraméterek tisztázása, így könnyen rátalálhat arra a modellre, ami helykihasználás szempontjából is a leginkább megfelelő döntés, túl a praktikumon.

Az oldal tetejére