Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Citrusfacsarók

GYÜMÖLCSFACSARÓK

Citrom-, és narancsfacsaró

Rendezés:

Heidrun Citromfacsaró 0,4L 17,5x14x10cm

599 Ft
152 8010059001523 CITRUSFACSARÓ Citromfacsaró műanyag

Heidrun Citromfacsaró 0,5L 12,5x14cm Althea

599 Ft
151 8010059001516 CITRUSFACSARÓ Citromfacsaró műanyag

Heidrun Citromfacsaró 0,5L 12,5x14cm mércés kancsóval

699 Ft
157 8010059001578 CITRUSFACSARÓ Citromfacsaró műanyag

Egyszerű és tartós kézi citromfacsaró

Műanyag kézi citromfacsaró vásárlás kedvező áron a plasticbox.hu webáruházból! Egyszerű és praktikus kialakítás. Tartós, kiváló minőségű műanyagból készült. Hőtől és karcoló tisztítószerektől óvni kell. Bármilyen citrusféle facsarható vele.

A kínálatunkban kapható citromfacsaró paletta minden egyes tagja megbízhatóságot, nagyfokú ellenállóságot és helytállóságot testesít meg. A Heidrun, mint márka mindenre bizonyítékként szolgál, lévén a gyártó egyik ismérve, hogy megfizethető feltételek mellett, prémium jellemvonásokkal rendelkező termékeket kínál. Márpedig az tény, hogy a citromfacsaró függetlenül attól, hogy négy, vagy öt decis modellről beszélünk, jócskán ki van téve a fizikai behatásoknak. Vagyis az edzett anyagból készített kelléknek bírnia kell a gyűrődést, akár nap mint nap. A készletünk tagjai kivétel nélkül rendszeres, folyamatos alkalmazásra születtek. Így, ha úgy kívánja, nem kell napnak eltelnie citromfacsarás nélkül.

Ez a savanyú gyümölcs annyi értékes tulajdonsággal rendelkezik, amiknek a felsorolásához egyetlen cikk nem is elegendő. Ám elég róla csak annyit tudni, hogy az immunrendszer szakavatott és eltántoríthatatlan támogatója. Márpedig ennél nem is kell több érv. Süteményekből, különböző gasztronómiai fogásokból épp úgy nem nélkülözhető, mint a különböző, üdítő jellegű italokból. A klasszikus limonádén kívül, még bőven akadnak nedűvariációk, amik a kesernyés ízvilág hozzájárulásával teljesedhetnek ki csak igazán. Az oldalunkon mérőkancsókat is talál, amik nem kis mértékben fokozhatják a citromfacsaró funkcionalitását. A kezesség aranyat ér, és ez érvényes akkor is, amikor már csörgedezik a hőn áhított nedű. A frissen facsart citromnak sem az íze, sem az illata nem hasonlítható össze a bolti variációéval, azaz megéri némi időt és energiát áldozni a facsaróval könnyű alkotásra.

Az oldal tetejére