Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyerek fellépő

SZÍNES GYEREK FELLÉPŐK, MAGASÍTÓK

Gyerek fellépő szimpla és dupla kivitelben

Rendezés:

A műanyag, színes és vidám mintákkal kapható fellépők megkönnyítik a gyermek számára a mindennapos higiéniai szokások elvégzését, így a mosdó- és WC-használatot. A praktikusságon túl támogatják a csöppség önállósodási törekvéseit. Nagyjából 1 éves kortól lesz rá szükség, amikor a kicsi már önállóan tud állni. Szuper jó áron a plasticbox.hu webáruházból.

Gyerek fellépő az önállósodás jegyében

A gyerek fellépő 1 éves kortól szinte nélkülözhetetlen. A minőségi műanyagból készült eszköz kitűnő szolgálatot tesz a fürdőszobában, hiszen lehetővé teszi a gyerkőc könnyebb szaniter használatát. Az okok nyilvánvalóak, hiszen ezek már csak a magasságukból adódóan is kihívást jelenthetnek a legkisebbeknek. A strapabíró, esztétikai tekintetben sem elhanyagolható fellépők kézmosásnál és a toalett használatánál egyaránt hozzák a kívánt funkcionalitást. A színes, vidám mintákkal ellátott gyerek fellépő kiemelt szerepet tölt be a kicsik önállósodásában. Egy bizonyos kor után már érdemes hangsúlyt helyezni arra, hogy az alapvető higiéniai tevékenységeket a gyerkőc önállóan is megtanulja elvégezni.

Ebben nyújt nagy segítséget az olyan kiegészítő, ami a hasznosság mellett, esztétikai tekintetben is megfelel az aktuális trendeknek. A divat ugyanis elérte a gyermekeknek szánt eszközök világát is. Legyen szó a Mancs őrjáratról vagy az örök klasszikusnak számító Disney mesékről, minden korosztály megtalálhatja az aktuális kedvenceivel ellátott gyerek fellépő típust. A magasság biztonsággal alkalmazható, így nem kell aggódni a kicsi miatt akkor sem, ha fogmosással, kézmosással van elfoglalva a fellépőt használva. A szimpla és dupla kivitelben egyaránt elérhető darabok között, a korosztályhoz és a jelenlegi testmagassághoz igazodó megoldásra eshet a választás. Ne feledje, egy jól megválasztott darab az önállósodásban és a fejlődésben is kiemelt szerepet tölt be. 

Az oldal tetejére