Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Partvisok

SEPREGETÉS

Súroló kefék, Partvis, Partvis fej, Szemeteslapát, Ablaktisztító

Rendezés:

York Ablaktisztító szivacsos lehúzó 21x20x9,0cm

689 Ft
084010 5903355000990 TAKARÍTÁS Páramentesítő ablaktisztító

York Ablaktisztító-Páratörlő 12x8,0x3,7cm Panda

429 Ft
012020 5903355000563 TAKARÍTÁS Páramentesítő ablaktisztító

PARTVIS, KEFE, LAPÁT

Partvis, seprű, kefe, szemeteslapát-gyorsan, kényelmesen a plasticbox.hu webáruházból. Remek partvisokat és partvisfejeket kínálunk, hogy a benti vagy éppen kinti sepregetés is könnyen és gyorsan menjen. Seprűhöz, partvishoz használható műanyag általános szemeteslapát, a mindennapos takarításhoz portörlő kefével is. Hosszú nyelű szemeteslapát, mindenhez kompatibilis nyelek. Teleszkópos portörlő. 

 

A partvis egyetlen háztartásból sem hiányozhat. Olykor egyetlen nap sem telik el a használata nélkül. Gyorsan felseperni valamit, még mindig partvis közbenjárásával a legegyszerűbb. Hiába az okostechnológia és a sok önjáró tisztítógép. Ennél nincs biztosabb megoldás, az tény. Ellenben ahhoz, hogy a sepregetés ne csak hatékony, hanem élvezetes is legyen, elengedhetetlenek a személyre hangolt paraméterek. Sokan elképzelhetetlennek tartják, hogy a takarítás élmény számba is mehet, mert számukra ezidáig mindez konkrétan szenvedést jelentett. Nyilván az tény, hogy nem mindenki fog repesni az örömtől, ha seprűzésről van szó, de azért optimális feltételekkel legalább a diszkomfort érzet egy az egyben kivédhető.

Ha ugyanis a nyél hosszúsága nem ideális, akkor a kényelmetlenség, a görnyedt, rossz, hátfájást okozó tartás borítékolható. A fej nagyságát is célszerű alaposan átgondolni, mi az ideális, mi az, ami a legtöbb esetben praktikusnak mondható. A partvis kínálatunkban komplett szettek közül is válogathat, amelyekhez kefe és lapát is tartozik a teljesség jegyében. A különböző hosszúságú nyeleknek hála, mindenki rátalálhat a magasságának megfelelő típusra. A természetes sörtékkel rendelkező típusok kíméletlenek, már ami a szennyeződések összeszedését illeti, ugyanakkor a kezelhetőségük egyszerűbb, mint az egyszer egy. A partvis annak ellenére, hogy sokszor tényleg naponta használatos eszköz, akkor optimális, ha hosszútávon képes garantálni a helytállást. Ez a minőségi termékeink közbenjárásával ténylegesen megvalósulhat, ami az elégedettség, hatékonyság záloga.

Az oldal tetejére