Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Műanyag polcrendszerek

Praktikus műanyag állvány

Műanyag polc 2 méretben

Rendezés:

Heidrun Technic 60 polc 4-es 60x30x133cm

10.899 Ft
7060 8010059070604 POLC Műanyag

Heidrun Technic 80 polc 4-es 80x40x133cm

15.159 Ft
7062 8010059070628 POLC Műanyag

Több tárolási célra is felhasználható

Műanyag állópolc, tárolópolc. Csavarozást nem igénylő. Lehetővé teszik a rend egyszerű és hatékony fenntartását. Sokoldalú, nagy teherbírású, praktikus. Rendelj online a plasticbox.hu webáruházból!

A tér optimális kihasználásának érdekében, a műanyag polcok kitűnő szolgálatot tesznek. Anyagukból adódóan komoly terhelésre nem alkalmasak, viszont az irodai tárolást éppen úgy megoldhatja a segítségükkel, mint a garázsban a műanyag dobozok tartalmának elhelyezését. A tapasztalatok azt mutatják, hogy minden háztartásban vannak kritikus területek, amiket legszívesebben elrejtenénk a kíváncsi szemek elől. Néha nem is kell több, mint egy megfizethető áron beszerezhető polcrendszer, az átláthatóság és a rendezettség jegyében. A 25 kg-os terhelhetőség polconként a spájzban történő alkalmazáskor is megállja a helyét. Ha az apróságok elhelyezése a cél, akkor az átlátszó műanyag tárolók remek választásnak bizonyulnak.

A kisebb tárolók műanyag polcok segítségével rendszerezhetőek, így minden átlátható lesz, az aktuálisan nem használt ruhadaraboktól kezdve, az iratokon keresztül a "még jó lesz valamire" holmikig. Az akár 25 kg teherbírással rendelkező műanyag polcok a spájzban is jó szolgálatot tesznek. A legtöbb háztartásban igyekeznek előre vásárolni, betárazni a tartós élelmiszerekből. Ezek elhelyezése praktikusan történhet a polcrendszer használatával. A csavarozást nem igénylő polcok egyszerűen összeállíthatóak, így még a család férfitagját sem kell megkérni a feladatra. Fedezze fel a praktikus tárolás előnyeit a saját otthonában!

Az oldal tetejére