Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

FÜRDETÉS

BABA FÜRDETÉS KELLÉKEI

Baba fürdőkád, Gyerekkád, Anatómiai biztonsági fürdető szék

Rendezés:

Baba fürdőkád és fürdőszobai kellékek. Jó minőségű kádak. A gyerekkád stabil támaszt nyújt fekvő és ülő pozícióban is. Gyerek fürdetéséhez babáknak, újszülött kortól nagyjából a kicsi féléves koráig használható, szuper jó áron plasticbox.hu webáruházból. A fürdőszék garantálja a biztonságot a fürdőkádban.

Baba fürdőkád és fürdetőszék: fókuszban a biztonság

A baba fürdőkád kiválasztása alapvető feladat az új családtag érkezése előtt. Érdemes már előre foglalkozni a témával, hiszen amint az új taggal bővül a család, már megszámlálhatatlan teendővel szembesülhetünk a mindennapokban. De mi alapján válasszunk? Legyen döntő a design és a méret, vagy sokkal fontosabb ezeknél a kényelmes használhatóság? Van valami, ami mellett biztosan nem mehetünk el, ez pedig nem más, mint a biztonság kérdése. A fürdetőszék maximális biztonságot nyújt a fürdetés során, ráadásul a kicsi is komfortosabban érezheti magát ebben az eszközben. Az esti program kelléke a baba fürdőkád. A kis pocaklakó megérkezése nem véletlenül tartja lázban az egész családot.

A babaszoba berendezése, a szülésre való felkészülés és minden apróság beszerzése legalább annyira fókuszba kerülnek, mint a testi és a mentális egészség. Ez utóbbiakra ugyanis nagy szükség lesz az első hónapokban, években. Az első baba esetében a szülők még csak felfedezik azt, miként zajlik a gyakorlatban a kicsiről való gondoskodás. Az esték elmaradhatatlan programja lesz a fürdetés, amihez feltétlenül szükség van egy időtálló minőséget képviselő, megfelelő mérettel rendelkező baba fürdőkád beszerzésére. Vannak, akik rokonoktól, barátoktól kapják a már nem használt kiegészítőt, de a legtöbben mégis sajátot szeretnének a magukénak tudni. A mintás, igényes kivitelezéssel rendelkező darabok között, mindenki megtalálhatja azt, ami elnyeri a tetszést. Ne feledje, a baba fürdőkád a kényelmes és biztonságos fürdetés alapfeltételének számít! 

Az oldal tetejére