Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fürdetés nélkülözhetetlen kellékei

BABA FÜRDETÉS KELLÉKEI

Baba fürdőkád, Gyerekkád, Anatómiai biztonsági fürdető szék

Rendezés:

Keeeper Baba fürdetőszék babatartó kádba 53x25x22cm Micimackó Fehér

5.499 Ft
1861810023800 4052396071481 FÜRDETÉS Baba fürdetőszék

Keeeper Baba fürdőkád 100x51x31cm Vizilovas Fehér

9.999 Ft
18437100012NN 4052396059052 FÜRDETÉS Babakád

Baba fürdőkád és fürdőszobai kellékek. Jó minőségű kád. A gyerekkád stabil támaszt nyújt fekvő és ülő pozícióban is. Gyerek fürdetéséhez babáknak, újszülött kortól nagyjából a kicsi féléves koráig használható, szuper jó áron plasticbox.hu webáruházból. A fürdőszék garantálja a biztonságot a fürdőkádban.

Baba fürdőkád és fürdetőszék: fókuszban a biztonság

A baba fürdőkád kiválasztása alapvető feladat az új családtag érkezése előtt. Érdemes már előre foglalkozni a témával, hiszen amint az új taggal bővül a család, már megszámlálhatatlan teendővel szembesülhetünk a mindennapokban. De mi alapján válasszunk? Legyen döntő a design és a méret, vagy sokkal fontosabb ezeknél a kényelmes használhatóság? Van valami, ami mellett biztosan nem mehetünk el, ez pedig nem más, mint a biztonság kérdése. A fürdetőszék maximális biztonságot nyújt a fürdetés során, ráadásul a kicsi is komfortosabban érezheti magát ebben az eszközben. Az esti program kelléke a baba fürdőkád. A kis pocaklakó megérkezése nem véletlenül tartja lázban az egész családot.

A babaszoba berendezése, a szülésre való felkészülés és minden apróság beszerzése legalább annyira fókuszba kerülnek, mint a testi és a mentális egészség. Ez utóbbiakra ugyanis nagy szükség lesz az első hónapokban, években. Az első baba esetében a szülők még csak felfedezik azt, miként zajlik a gyakorlatban a kicsiről való gondoskodás. Az esték elmaradhatatlan programja lesz a fürdetés, amihez feltétlenül szükség van egy időtálló minőséget képviselő, megfelelő mérettel rendelkező baba fürdőkád beszerzésére. Vannak, akik rokonoktól, barátoktól kapják a már nem használt kiegészítőt, de a legtöbben mégis sajátot szeretnének a magukénak tudni. A mintás, igényes kivitelezéssel rendelkező darabok között, mindenki megtalálhatja azt, ami elnyeri a tetszést. Ne feledje, a baba fürdőkád a kényelmes és biztonságos fürdetés alapfeltételének számít! 

Az oldal tetejére