Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ruhaszárító

RUHA SZÁRÍTÁSA

Ruhaszárítók, Fregolik

 

Rendezés:

Ruhaszárító Fa Harmonika 5,5m 50x50x155cm

8.049 Ft
651012FH 5999556562573 RUHASZÁRÍTÓ Pelenka szárító

RUHASZÁRÍTÓ

Rendelj online a plasticbox.hu webáruházból! Ruhaszárítók széles skálája várja a vásárlóinkat. Összecsukható, falra szerelhető, helytakarékos több emeletes toronyszárítók, fürdőkádi ruhaszárítók, szárnyas ruhaszárítók, tartók kis ruhadarabokhoz, harmonika ruhaszárító, kerti ruhaszárító.

 

A ruhaszárító funkcionalitása megkérdőjelezhetetlen, ahogy a szükségessége sem kétséges. Bár egyre többen rendelkeznek szárítógéppel, azért még mindig nagyobb számban vannak azok a háztartások, ahol nem támogatja elektronikai eszköz a minél gyorsabb száradást. Sokan azt gondolják, hogy nyáron a meleg, télen a fűtés miatt úgyis pikkpakk megszárad minden, ám megfelelő ruhaszárító hiányában nem egészen. Vagyis ez az a praktika, ami az év egészében jó szolgálatot tehet. A kínálatunkban bőven akadnak variációk. Az X lábú az egyik legkedveltebb típus, de a fali kihúzható is keresett, akárcsak az állvány. Tulajdonképpen az, hogy melyik a befutó, elsősorban az egyéni preferenciák függvénye.

Nem mindegy, hogy mekkora hely áll rendelkezésre, ahogy az sem mellékes, hogy átlagban hány adag mosás esik egy hétre. Hiszen így kalkulálható ki a legjobban, hogy mekkora az a ruhamennyiség, aminek fixen el kell férnie, és akkor még a váratlan helyzeteket nem is említettük. Egyes helyiségekben kétségtelenül minimális hely adott a megvalósításra, de szerencsére ekkor sem kilátástalan a helyzet. A legfontosabb a paraméterek lemérése és nem saccolása, ugyanis a körübelüli értékek szinte minden esetben fals végeredménnyel járnak. Ha ez megvan, akkor következhet a konkrét típus kiválasztása. A ruhaszárító paletta tagjai kivétel nélkül bírják a gyűrődést, a strapálást. Ami első hallásra furcsának tűnhet, lévén mi az a kihívás, ami egy ilyen szerkezetet érhet?! Ám a víztől elnehezült ruhák súlyát olykor nem kis mennyiségben elbírni valóban nem csekély feladat, amit a termékek egytől egyig biztosítanak.

Az oldal tetejére