Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

IDŐTÁLLÓ MŰANYAG SZEMETESEK

SZEMÉTTÁROLÁS

Konyhai szemetes kuka, Háztartási műanyag szemetes kuka, Billenő fedeles szemetes kuka, Pedálos szemetes, Fémből készült szemetes, Műanyag szelektív szemetes kuka, Kültéri szemetes kuka, Tartós - minőségi szemét tárolók - higiénikus használattal

 

IDŐTÁLLÓ MŰANYAG SZEMETESEK

Kínálatunkban számos szemetest találsz. Szemetesek, szemetesládák, hulladékgyűjtők nagy szín-, forma- és méretválasztékban, műanyagból vagy fémből. Különböző kialakításúak a mindennapokra., lakásba és kültérre egyaránt. 

Billenő fedeles szemeteseinkbe könnyedén kidobhatod a szemetet anélkül, hogy kézzel fel kellene emelni a fedelet. Ráadásul a fedél rögzítve van, így nem csúszik le, és könnyen eltávolítható, ha üríteni kell. 
Pedálos szemeteseinkbe könnyedén kidobhatod a szemetet anélkül, hogy attól kellene tartanod, hogy beszennyeződik a kezed. Belső vödör is található bennük a könnyű szemétürítés érdekében.

Szelektív szemeteseket kínálunk az újrahasznosításhoz - műanyagból (fém/sárga, papír/kék, üveg/zöld, műanyag/piros). Minden újrahasznosítandó anyaghoz különböző színben. Kiváló minőségű műanyagból készültek. Vastag falak és éles szélek nélkül. Könnyen tisztíthatók.

Kerti szemetesek, nagy teherbírású műanyagból / összecsukható zsáktartó állványok. Udvari szemeteszsákok. Nagy kapacitásuk alkalmas udvari hulladékok, például ágak, szőlő, gaz, fű, stb. tárolására.

Rendelj online a plasticbox.hu webáruházból, mi házhoz visszük Neked! Egyszerű rendeléssel és gyors kiszállítással!

Az oldal tetejére