Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A műanyag szennyestartó garantáltan bírja a strapálást

A műanyag szennyestartó garantáltan bírja a strapálást

A műanyag szennyestartó biztos, hogy nem hátrál meg a nagy adag mosatlan láttán, aminek az elnyelésére gond nélkül képes. Nem elég, hogy jól néz ki, de még a fürdőszobai rend is egészen jól megőrizhető a segítségével. Nem kell többé a szennyes zoknikat és az egyéb elhagyott ruhadarabokat kerülgetni - a tartó mindent megold, őrzi a szennyest, míg a mosás pillanata el nem jön.

 

A műanyag szennyestartó könnyen mobilizálható

Nemcsak a szennyes ruhák tárolása nehéz feladat, különösen kis lakásban, hanem a mosógéptől a szárítóig eljuttatni is problémás lehet a kimosott ruhákat, amik természetesen kellően megszívták magukat vízzel. Még egy lenge ruhanemű is súlyossá válhat pusztán a rostjai között őrizgetett nedvességtől. Hát ha még egy egész család mosatlanjáról van szó. A kosár ilyenkor is jó szolgálatot tehet. Mivel műanyagból készül, ezért stramm, strapabíró, nem szakad le vagy törik el, nem fárad, fásul el az anyaga. Ugyanakkor egyszerű, egyúttal könnyű megfogni és felkapni, jó a súlyeloszlása, így még akkor is gondmentes mozgatni, ha nem csekély a súlya.

A nagyobb fürdőkben akár két darab is elfér belőle, aminek az óriási előnye az, hogy a színes, valamint a fehér szennyes teljesen külön kezelhető. Mert bár a mai modern mosószerek korában elvileg nincsen jelentősége annak, ha a fehérek közé egy történetesen piros ruha is becsúszik - régen ez egyet jelentett volna a Barbie ruhatárral-, de sokan még mindig inkább biztosra mennek.

Mennyit bír ki a műanyag szennyestartó?

Súlyban az űrtartalmának megfelelően sokat, viszont élettartam tekintetében sincsen szégyenkezni valója, hosszú évekkel célszerű kalkulálni.

Tartalomhoz tartozó címkék: műanyag szennyestartó
Az oldal tetejére