Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WC szűkítő: ha a biliről toalettre szoktatná a gyerkőcöt

WC szűkítő: ha a biliről toalettre szoktatná a gyerkőcöt

Minden család életében elérkezik az a pillanat, amikor szükségessé válik a WC szűkítő beszerzése. A pelenkás korszak végének a legtöbben szívből örülnek, ám ekkor indul csak a bili használatának megtanulása. A folyamat biztosan magával hoz majd néhány balesetet, amit azonban a zenélő, színes, vidám eszközök kétségkívül feledtetni tudnak.

A gyerkőc fejlődésének fontos lépcsőfoka az, amikor a hagyományos toalettet is használatba képes venni. Ilyenkor a WC szűkítő praktikus, nélkülözhetetlen kiegészítőnek számít. Milyen színt, mintát vegyen? Mekkora méret az ideális? Első gyermekes szülőként ezek nyilvánvaló kérdésnek számítanak. 

Strapabíró és vidám WC szűkítő is van

A WC szűkítő kiválasztásakor érdemes a minőséget szem előtt tartani. A strapabíró megoldások biztosan megállják a helyüket és erre szükség is lesz, hiszen az örökmozgó gyerekek eleinte talán nem találják az egyensúlyt és a játékos tanulás színtere is lehet a toalett. A 30X40X15 cm méret a standard, így ezzel biztosan nem lőhet mellé. A fehér alapon apró mintás eszközök éppen úgy elnyerhetik a kicsi tetszését, mint a színes megoldások. Verdák, Micimackó, vízilovak, tűzoltók- a gyerekek igen széles érdeklődési körrel rendelkeznek és a világ felfedezésének új területe a toalett használatának elsajátítása is. 

A csúszásgátló aljzattal rendelkező WC szűkítő biztonságosan használható, esetében nem kell attól tartani, hogy a használat során megcsúszik. A toalettre szoktatás első lépéseként egy vidám eszköz beszerzése mellett érdemes dönteni.

Tartalomhoz tartozó címkék: WC szűkítő
Az oldal tetejére