Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hőálló Jénai Boroszilikát üvegáru

2022. 03. 30. 15:16:21
Hőálló Jénai Boroszilikát üvegáru

Többfunkciós üvegáru - TERMISIL

 

Hőálló Jénai Boroszilikát üvegáru

Függetlenül attól, hogy főz, süt, tárol, tálal vagy fagyaszt, a Termisil üvegáru soha nem hagyja cserben. Tartós, környezetbarát és időtálló – kényelmesebbé teszik a tálalást és az ételek elkészítését.

A sütés-főzés még soha nem volt ilyen egyszerű

A Termisil üvegedényeknek köszönhetően könnyedén elkészíthet sokféle ételt anélkül, hogy tucatnyi egyéb edényre lenne szüksége. Csak tegye az edénybe a hozzávalókat, tegye be az előmelegített sütőbe és már kész is! Az elkészített ételeket közvetlenül tálalja az asztalra - ha az edényt egy alátétre helyezi. Milyen könnyű. Megspórolhatja a további edények mosogatását, és még az asztalát is díszítheti, ha az edényt a közepére helyezi a vendégek és a család tagjainak örömére.

Az innovatív Grill & Drop rendszernek köszönhetően az edények megóvják az ételt a letapadástól és gondoskodnak a megfelelő párolgásról. A fedélen egyenletesen eloszló üvegcseppeknek köszönhetően az elpárolgó víz lehetővé teszi a levegő keringését és az étel egyenletes párolását. Ettől a grillezett húsok és zöldségek aromás, lédús és rendkívül ízletesek lesznek.

Termisil többfunkciós üveg

A fedős hőálló edények sütőedénynek, hőálló formának és edénynek egyaránt alkalmasak. Termisil edényben csirkét és süteményt is süthet, és lehűlés után hűtőszekrényben tárolhatja.

A Termisil edények időtlen tartóssága

A nemzedékről nemzedékre örökölt öntöttvas serpenyőkhöz vagy a finom porcelánokhoz hasonlóan az edzett üvegedények is évekig használható tárgyak. Minimális karbantartást igényelnek, és ellenállnak számos mechanikai sérülésnek. Nem tartalmaznak olyan felesleges bevonatokat, amelyek csökkentik az edény tartósságát. Időtállóságukat a boroszilikát üveg speciális gyártási eljárása adja.

A boroszilikát üveget Európában csak néhány helyen gyártják. Tulajdonságainak köszönhetően egyre gyakrabban használják a különböző területeken.

A kiváló minőségű boroszilikát üvegből készült edények nemcsak biztonságosabbak, de esztétikusabbak is, mint a hagyományos nátriumüvegből készült edények.

Tartalomhoz tartozó címkék: TERMISIL
Az oldal tetejére