Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pedálos szemetes: a lakás bármelyik helyiségébe ideális!

Pedálos szemetes: a lakás bármelyik helyiségébe ideális!

A pedálos szemetes kitűnő szolgálatot tesz az otthon bármelyik helyiségében. Végleg elfelejthetjük az itt-ott elhagyott szemetet, hiszen mindig kéznél lesz egy könnyen használható eszköz. Mi alapján válasszunk? Miért kedvelt a pedálos kivitel? Mekkora szükséges a fürdőszobába és mi alapján döntsünk a konyhai szemetes méretéről? 

 

Pedálos szemetes izgalmas színekben

A pedálos szemetes elsősorban az általa biztosított kényelem apropóján kedvelt. Nem kell hozzáérni az eszközhöz, egyetlen mozdulattal beledobhatjuk a tejesdobozt vagy az elszórt zsepiket. A kialakítás csupán az egyik előnyének számít. A könnyen tisztítható, gyakran rattan-hatású darabok a lakás stílusához passzolóan választhatóak. A pasztellszínek szinte mindenhez mennek és legyen szó a dolgozószobáról, a fürdőről vagy a toalettről, mindenhová megtalálhatja az ideális darabot. A konyhai hulladék elhelyezéséhez rendszerint a nagyobb szemetesek javasoltak, de a gyerekszobában is jól jön egy vidám színekben pompázó darab. A klasszikus fehér, az elegáns mokka és szürke egyaránt jó választásnak bizonyulnak, de ha a lila áll közel a szívéhez, akár ezt is otthonába csempészheti, ebben az élénk színben. 

A pedálos szemetes a takarítást is egyszerűbbé teszi, hiszen ha éppen tele a keze, akkor is használhatja a kényelmes eszközt. Érdemes előre eldöntenie, hová kívánja majd elhelyezni és a méretet is ennek megfelelően megválasztani. A kicsi megoldások főként a fürdőszobában vagy a dolgozószobában bizonyulnak praktikusnak, a nagyobb mérettel rendelkező pedig a konyha kedvencévé válik majd.

Az oldal tetejére