Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Műanyag vagy fa ruhaszárító?

Műanyag vagy fa ruhaszárító?

A fa ruhaszárító stabilitását és időtálló minőségét illetően nagy népszerűségnek örvend. Sokan emlékezünk rá talán a saját gyermekkorunkból is, hiszen a kialakítás nem újszerű. A harmonika-szerűen kinyitható eszköz kicsi alapterületen elfér és tulajdonképpen felfelé építkezünk rajta a száradásra váró ruhákkal.

A minden korábbinál szélesebb ruhaszárító kínálatban, a faelemekkel rendelkező verzió éppen úgy elérhető, mint az erős műanyagból készült típusok. Beszerezhetőek álló, vízszintes elrendezést biztosító, de akár kisméretű, radiátorra szerelhető fajták is. Hogy mi alapján érdemes választani? Az egyéni preferenciák és a rendelkezésre álló hely egyaránt befolyásolják azt, hogy melyik a leginkább szimpatikus. 

Fa ruhaszárító- kényelem és energiatakarékosság 

A mai kor embere nem szívesen mond le a kényelemről, ugyanakkor költséghatékony megoldásokra törekszik. A szárítógép a mai energiaárak mellett luxusnak számít, ezért a ruhaszárítók újra egyre nagyobb teret nyernek. A teregetés a szabadban, nyáron az erős napsütés, télen a fagy miatt nem lehetséges. Más megoldás híján, ilyenkor marad a lakásban felállított fa ruhaszárító. A természetes anyaggal kombinált eszköz kitűnő választásnak bizonyul akkor, ha kis helyen oldaná meg a nagyobb mennyiségű ruha szárítását. 

Ne feledkezzen meg arról sem, hogy a szárítással nedvesség kerül a levegőbe, ezért célszerű többször szellőztetni, a felesleges pára megszüntetéséhez! A fa ruhaszárító minden háztartásban jó szolgálatot tesz, de rajta kívül többféle kialakítás és elhelyezhetőség közül is válogathat.

Tartalomhoz tartozó címkék: ruhaszárítók ruhaszárítók olcsón
Az oldal tetejére