Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mosogató szivacs, amivel megszereti a mosogatást

Mosogató szivacs, amivel megszereti a mosogatást

A mosogató szivacs ahhoz a tevékenységhez kapcsolódik, amit a legtöbben nem kedvelünk. A mosogatás ugyanakkor mindennapi elfoglaltság, amit muszáj megcsinálni. Még akkor is gyakran esik a kézi mosogatásra a választás, ha egyébként mosogatógép szolgálja a konyhai kényelmet.

Az erősen szennyezett, ételmaradékokkal teli edényeket nem lehet bepakolni a mosogatógépbe, ráadásul nem minden háztartás rendelkezik a berendezéssel. A mai energiaválság mellett szintén megfontolandó, hogy kézzel mosogassunk-e. Mielőtt azt gondolná, hogy ez egy nehéz folyamat, aminek ki tudja hol a vége, érdemes tudnia, miszerint gyakran csak a megfelelő eszközön múlik a dolog. 

Mosogató szivacstól a keféig

Az előrelátó háziasszony mindenféle szennyeződésre felkészül. A jól megválasztott mosogatószer alapnak számít. Érdemes a jó minőség mellett letenni a voksot, ebből ugyanis kevés kell és mégis jól oldja a zsírt. A hagyományos mosogató szivacs minden háztartásban megtalálható, de ebből is elérhetőek extra mintákat formázó, vidám típusok. A már eleve szappannal átitatott fémsúrolók mellett, a klasszikus dörzsik is jó szolgálatot tesznek. A mosogató kefékkel az üvegekbe, shakerekbe is bele lehet nyúlni, a súrolókefe pedig a takarításhoz szintén nélkülözhetetlen. 

A mosogató szivacs többféle méretben, kiszerelésben beszerezhető. Érdemes a háztartás tagjainak számához és a mosogatnivaló mennyiségéhez mérten tartani otthon az eszközökből, hiszen rendszeresen cserélni is kell azokat, nyilvánvalóan higiéniai okokból.

Tartalomhoz tartozó címkék: mosogató szivacs
Az oldal tetejére