Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Milyen gyerek fellépő mellett döntsek?

Milyen gyerek fellépő mellett döntsek?

A gyerek fellépő időszaka minden családban elérkezik egyszer. A hasznos kiegészítővel a gyerkőc megtanulhatja használni a csapot kézmosásra és akkor sem kell erről lemondani, ha még nem elég magas.

A stabilan álló, kényelmesen elhelyezhető, stílusában is megfelelő fellépők között mindenki rábukkanhat arra, ami a tényleges használó ízlésének is megfelel. Mi alapján érdemes választani? A minden korábbinál szélesebb kínálatot látva, sokakban merül fel a kérdés.

Gyerek fellépő - fókuszban a biztonság 

A gyerek fellépő rendszerint a fürdőszobában, a toalett helyiségében lesz használva, tehát alapvetően nedves helyiségekben. Nem véletlen, hogy a csúszásmentes kialakítás központi jelentőséggel bír a választáskor. A gumírozott lábak és felület egyszerre gondoskodnak arról, hogy a gyerkőc még véletlenül se csússzon le a kiegészítőről. Az akár 80 kg teherbírással rendelkező eszköz tökéletesen ellátja a feladatát, viszont nem mindegy, hogy milyen megjelenéssel bír. A gyerkőcök rajonganak a mesefigurás darabokért, így legyen szó a Disney mesék világáról vagy a Verdákról, Peppa malacról, az állatos, figurás, színes mintás apró bútorokról, kisfiúknak és kislányoknak egyaránt elérhető az új kedvenc. 

A gyerek fellépő lehetővé teszi, hogy a kicsi a felnőttekhez hasonlóan a csapot használja kézmosásra, fogmosásra, ezzel a világ egy újabb szeletkéjét felfedezve, elsajátítva. Szimpla és dupla kivitelben is megtalálható a webes kínálatban, egyszerre akár két gyerkőc igényeit is kiszolgálva vagy a nagyobb felületre törekedők kedvében járva.

Tartalomhoz tartozó címkék: gyerek fellépő
Az oldal tetejére