Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A szennyestartó a fürdőszoba nemcsak praktikus, hanem esztétikus részévé is válhat

A szennyestartó a fürdőszoba nemcsak praktikus, hanem esztétikus részévé is válhat

Kevesen gondolnak úgy a szennyestartó beszerzésére, mint egy esztétikumot is érzékenyen érintő beruházásra. Pedig nem nehéz belátni, hogy a fürdőben többnyire nyomban szemet szúr a jelenléte. Így aztán cseppet sem mellékes, hogy a kiszemelt modell milyen stílusjegyeket testesít meg túl azon, hogy funkcionalitás terén felülmúlhatatlan.

 

A szennyestartó színt és vidámságot is csempészhet a csempék közé

Szokatlan megközelítésnek tűnhet úgy tekinteni erre a használati tárgyra, mint aminek a megjelenése igenis mérvadó. Márpedig miért ne lehetne ezen a szemüvegen keresztül nézni? Az esetek jelentős százalékában a fürdőszobában jól látható helyen található, hiszen ez a praktikus. Így pár könnyed mozdulattal célirányosan elhelyezhető a szennyes, és kész. Igen ám, de ha ez így van, akkor miért ne idomulhatna a színe vagy éppen a formavilága a közvetlen környezetéhez? A különböző színű variációk pusztán a színességükkel feldobhatják a hangulatot, egy kis jókedvet csempészve a fürdőszoba falai közé. A dizájnos formavilágú modellekre határozottan jó rápillantani, tehát még ilyen módon is hozzájárulhatnak a harmonikus közeg megteremtéséhez.

Ami a méretválasztást illeti célszerű inkább nagyobb alternatívában gondolkodni, így esélytelen túlnőni a kereteken. Nyilván a hely szűke sokszor gátló tényezővé válhat, ezért a rendelkezésre álló szabad felület nagyságát is jó ötlet lemérni.

szennyestartó beszerzés évtizedes beruházás?

Helytállóság, strammság, strapabírás tekintetében teljes mértékben, ráadásul a kellemet garantáltan éveken át nem érheti kritika.

Tartalomhoz tartozó címkék: műanyag szennyestartó
Az oldal tetejére