Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A ruhaszárító torony teregetésben toronymagasan viszi a prímet

A ruhaszárító torony teregetésben toronymagasan viszi a prímet

A ruhaszárító torony beszerzése és munkába állítása az egyik legjobb dolog, ami egy háztartással történhet. Miért? Azért, mert általa nem kevés hely takarítható meg, ugyanakkor negyven méternyi hely áll rendelkezésre a teregetéshez. Ez a kettő hogy jön össze? Mutatjuk!

 

A ruhaszárító torony előnyök terén is a magaslatokba tör

Számtalan háztartás küzd azzal az egyszerű, ám roppantul idegesítő problémával, hogy nincsen elegendő hely. Még a nagyobb lakásokban, házakban is előfordulhat, hogy valahogy a hely szűke, mint rém felbukkan a mindennapokban. A lényeg tehát, hogy a helytakarékosság, mint jellemző bárhol és egyúttal mindenhol jól jöhet. Na és itt lép be a képbe a teregetés, mint feladat, és általában, mint nyűg. Aki rendelkezik szárítógéppel, viszonylag rövidre zárhatja ezt a fejezetét a háztartási munkáknak, de egyrészt a gépbe se pakolható bele minden, másrészt sokan a masinának sem találnak állandó, fix helyet. Magyarul egy olyan szárogató kell, ami azon túl, hogy kis helyet foglal, különösen akkor, amikor nincsen használatban, mégis képes elbírni a rá rótt feladatok, azaz ruhaneműk garmadának súlyát. Ezen a ponton révbe is értünk, mert a tornyos kivitelezésű szárogató minden fent ecsetelt, elvárt elvárásnak megfelel.

A szárítófelülete összesen negyven méter. A kihajtható részek könnyedén összecsukhatóak, ha nincsen rájuk szükség. A fogasoknak kialakított fogantyúk tovább fokozhatják a teregetés közben érzett komfortosságot.

Mennyire könnyen mobilizálható a ruhaszárító torony?

A görgőinek köszönhetően a mozgatása nem jelenthet semmiféle fennakadást.

Tartalomhoz tartozó címkék: ruhaszárítók ruhaszárítók olcsón
Az oldal tetejére