Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A pedálos szemetes kezeskedik a sikeres hulladéktárolásért

A pedálos szemetes kezeskedik a sikeres hulladéktárolásért

A pedálos szemetes könnyen kezelhető, egészen pontosan egyetlen lábmozdulattal kezelésbe vehető. Úgyhogy még lehajolni sem kell hozzá, elegendő egyetlen jól irányzott célzó dobás és máris kész a hulladék elhelyezés. Azért ez extra előnyös tulajdonság, mert még csak megtorpanást sem igényel a mindennapi teendők közben.

 

A pedálos szemetes bárhol jól teljesít?

Gyakorlatilag igen. Viszont azokon a helyeken fokozottan érvényesülnek a pozitív tulajdonságai, ahol könnyebbséget jelent a kezek nélkülözése. Például fürdőszobában vagy konyhában. Az olykor maszatos, ragacsos hulladékok bedobása úgy a legegyszerűbb, ha közben semmihez sem kell pluszban hozzáérni. Márpedig ez kivitelezhetetlen akkor, ha a kuka fedelét újra és újra meg kell emelni. Pláne, ha közben mind a két kéz foglalt. Ellenben, amikor a pedálos kialakítás rendelkezésre áll, akkor mindegy, hogy mennyire vállalhatatlan állagú a szemétbe való, az eldobása semmiféle nehézséget nem jelenthet. Innentől kezdve a konyhában egyetlen munkafolyamat közben sem kell megállni kezet törölni. Nem kell főzés-sütés után még a kukát is lemosni, ami hogyhogy nem maszatossá vált a nagy sürgés-forgás közepette. Ugyanez érvényes a fürdőszobai életre is.

De egyébként a lakás bármely pontján elhelyezhető, általa ténylegesen megkönnyíthető a „szemetelés”. A pedál a praktikus kivitelének hála „lábra áll”, azaz pontosan olyan a kialakítása, hogy ahogy ránehezedik a testsúly, már billenti is fel a fedelet, aztán ahogy enyhül a nyomás, az be is csukódik.

pedálos szemetes gyermekeknek is való?

A fent ecsetelt pozitívumoknak hála, igen!

Az oldal tetejére