Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A pedálos szemetes érintkezés nélkül használható

A pedálos szemetes érintkezés nélkül használható

A pedálos szemetes az egyik legjobb választás irodahelyiségekbe, zsúfolt várótermekbe. Sőt, valójában otthon is jó szolgálatot tehet. Egyetlen gyors, célzott mozdulattal felnyitható a teteje, és máris elrendezhető a szemét kidobása. Ez bizony határozottan jól hangzik!

 

A pedálos szemetes könnyen tisztítható

Az érintkezés nélküli alkalmazás óriási pozitívum. A legtöbben közintézményekben, zsúfolt közösségi terekben nem szívesen nyúlnak hozzá ahhoz a tetőhöz, amit vélhetően még oly sokan mások is megérintettek. Ebben nincsen semmi meglepő, sőt, teljesen természetes reakció. A pedálos kialakítás ebben a helyzetben nagyon előnyös, mivel senkinek sem kell nyúlkálnia a tető után, ugyanakkor egyetlen sebes mozdulattal megoldható a szemét kidobása. Otthon is hasonló okokból ideális választás. Akár két rohanás közben is útba ejthető a kuka, és még csak lehajolni sem kell a használatához.

Ami szintén mellette szól, hogy könnyű tisztítani, mind kívülről, mind belülről. Ezáltal a higiénia borítékolható függetlenül attól, hogy közösségi helyiségekről vagy otthoni környezetről van szó. Mindennek tetejében a hulladéktároló még jól is néz ki, ezért nem kell a sarokba vagy valami eldugott helyre száműzni, ahol eleve nem igazán képes ellátni a feladatát. Ha a színe passzol az enteriőrhöz, akkor konkrétan egy dizájnos kiegészítővé léphet elő, ami hozzájárulhat a belső tér harmóniájához.

pedálos szemetes gyerekszobába is jó választás?

Abszolút! Ha a billenő variáció bizonytalanságot kelt a gyermekekben, akkor a pedálos kezelésével garantáltan nem lesz semmi probléma, így a szemét eldobásával sem.

Az oldal tetejére