Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A partvis vásárlást érdemes megfontolni

A partvis vásárlást érdemes megfontolni

Na vajon mi az, amire megéri külön odafigyelni, ha a beszerzés célkeresztjében a partvis áll? Már-már bagatell kérdésnek tűnik ez, de akik rendszeresen ragadnak söprűnyelet a kezükbe, pontosan tudják, hogy azok a bizonyos paraméterek korántsem mellékesek. Úgyhogy akad itt néhány tényező, amit kifejezetten kifizetődő taktika még a beruházást megelőzően körbejárni a maradéktalan elégedettség jegyében.

 

A partvis nyelének hossza kulcsfontosságú adat

Sokan, főleg kezdő háziasszonyok vagy a takarítás világában kevésbé jártas urak hajlamosak belefutni abba a hibába, hogy csak úgy, ránézésre vásárolják meg a seprűt, abban a biztos tudatban, hogy itt a hibázás esélye pont a nullával egyenlő. Azonban ez így, ebben a formában nem igaz. Nagyon is félre lehet csúszni akkor, ha a beruházás elhamarkodott lépéssé válik, aminek a következtében deréktörő mutatvánnyá változnak a seprések. Mire gondolunk?

A nyél hosszára. Néhány centi is rengeteget számíthat. Magától értetődik, hogy a 160 és mondjuk a 180 centiméteres testmagassághoz nem megfelelő egy és ugyanazon partvis, mert ami az alacsonyabb ember kezében nagyszerűen áll, könnyen forgatható, alkalmazható, az a másiknak a kínszenvedés legfőbb forrása, mert konkrétan a túlzott belehajlás a derékfájdalmak melegágyává válhat. Ez akkor is komoly jelentőséggel bír, ha történetesen alkalmankénti söprögetésről beszélünk, hiszen a deréktájék „beállásához” egyáltalán nem kell sok vagy rendszeresség.

A partvis szettben is beszerezhető?

Igen, a könnyebbség jegyében nagyon is jó ötlet a megfelelő típushoz maradéktalanul illeszkedő fejet vagy készletet választani.

Tartalomhoz tartozó címkék: partvis
Az oldal tetejére