Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A műanyag polcok megkönnyíthetik a tárolást

A műanyag polcok megkönnyíthetik a tárolást

A műanyag polcok arra hívatottak, hogy leegyszerűsítsék a tárolás mikéntjét, ami olykor nem nehéz belátni, túlságosan idő- és energiaigényesnek tűnik. Főleg, ha a cél az átláthatóság. Márpedig ennél kevesebbel nem érdemes beérni.

 

A műanyag polcok beteljesítik a hozzájuk fűzött reményeket

Még jó, hogy a kínálatunkban kapható termékek válaszként felelnek a fenti a dilemmára. Nincsen csavarozásra szükség ahhoz, hogy megtalálják a helyüket, miközben a felrakásuk pofonegyszerű, azaz szakmai segítséget sem igényel. Innentől kezdve már csak egyetlen kérdést célszerű alaposan megfontolni, melyik az a méret, ami egyénileg megfelelő? A palettánkban két típus közül is válogathat, amik strammság tekintetében ugyanazt a nagyfokú helytállóságot borítékolják, ugyanakkor eltérő paraméterekkel rendelkeznek. Ha első lépésben eldönthetetlennek tűnik, hogy melyik a befutó, mert a kicsi lehet, hogy jó, de nem biztos, akkor megéri a nagyobbra szavazni, mert még mindig jobb a félig üres polc, mint az, ami már csordultig tele van pakolva, és a holmik továbbra is a helyre rakásukra várnak. Ami még ezeket a termékeket különösen alkalmassá varázsolja a mindennapi megterhelésre, az pontosan a jelentős teherbírásuk. Bírják a strapálást, mégpedig nem csekély mértékben. Arra születtek, hogy nagy súlyokat is torzulás nélkül eltűrjenek a „hátukon”, maximálisan biztonságos körülmények között.

Mi a helyzet a műanyag polcok élettartamával?

Az esetükben nem ildomos pár évvel kalkulálni, mert ez a minimum. Tulajdonképpen a speciális kialakításuknak és a praktikus kivitelüknek köszönhetően évtizedes helytállásra tervezték őket.

Tartalomhoz tartozó címkék: strapabíró műanyag polcok
Az oldal tetejére