Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A játéktároló doboz nemcsak a gyerekek kedvence

A játéktároló doboz nemcsak a gyerekek kedvence

A játéktároló doboz igazi mentsvárat jelenthet azoknak a szülőknek, akik léptek már rá az éjszaka közepén osonva egy megbújó kirakós darabra, ami fájdalmasan állt bele a talpuk közepébe. De megelőzésnek sem rossz a beszerzés, így a roppantul kellemetlen és nem kicsit kínzó eset teljesen elkerülhető, és még a rend is megőrizhető.

 

A játéktároló doboz használata is játékszámba megy

Egy kis leleményességgel a gyerkőcök gyorsan rászoktathatóak arra, hogy a doboz nemcsak dísz, hanem komoly funkcionalitással bír, aminek a kiaknázása nem kötelesség, nem „muszáj”, nem „kell”, hanem tegyük fel egy közös játék, amivel lezárható a nap. A játékok együtt elmehetnek aludni, bebújhatnak a biztonságot jelentő ládába, ahonnan előpattanva másnap minden folytatódhat tovább. Az ilyen jellegű kis mesék arra kitűnőek, hogy a gyerekek ne éljék meg rosszul az új rend, rendszer bevezetését, amit meglehet eleinte nem értenek vagy nem feltétlenül kedvelnek.

A másik jó módszer, ha a doboz olyan külsőt kap, ami a lurkóknak is tetszetős. A sima, átlátszó variációkra például matricák garmada ragasztható, és bár így pont a rendrakást támogató átlátszóság az, ami kicsit háttérbe szorul, de a lelkesedésért cserébe ez kicsit sem nagy áldozat.

A méretet érdemes alaposan átgondolni, mert többféle verzió is beszerezhető, viszont nem praktikus kéthetente újabb modellel bővíteni a készletet, a legjobb egyből a megfelelőre voksolni.

játéktároló doboz a gyűrődést is elviseli?

A gyermeki léttel együtt járnak a kihívások, amiket egy minőségi, ellenálló műanyagból gyártott modell száz százalékosan képes tolerálni.

Tartalomhoz tartozó címkék: műanyag tároló dobozok
Az oldal tetejére