Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A harmonika ruhaszárító előnyei nap mint nap élvezhetőek

A harmonika ruhaszárító előnyei nap mint nap élvezhetőek

Nincs olyan háztartás, ahol a harmonika ruhaszárító ne teljesíthetne maximálisan. Ez pedig nem csupán a funkcionalitására vonatkozik, bár meg kell hagyni, hogy az esetében abból sincsen hiány.

 

A harmonika ruhaszárító beltérben, akár szobában is elhelyezhető?

Sűrűn felmerülő dilemma, hogy hova kerüljön a szerkezet? Bár összehajtható, ami többek között helytakarékos választássá varázsolja, de meg kell hagyni, hogy az 5,5 méteres szárogató felülete nem varázsolja kicsivé. Ugyanakkor az apró lakásokban, garzonokban a rendelkezésre álló szabad tér mondhatni minimális, így a teregetés helyszíne nem egyszer kikerülhetetlenül a hálószoba. A jó hír jelen helyzetben az, hogy a teregető kellem tekintetében is jól látható pozitívumokkal rendelkezik. Ahogy arra utaltunk, az alapanyaga fa, ami eredendően strammságot, strapabírást biztosít mégpedig hosszútávon. Viszont a fa rudak műanyag bevonattal bírnak, ami egyrészt szintén élettartam növelő előny, másrészt a tisztíthatóságot is nagyban megkönnyíti.

Ha a szárogató megjelenését komplexen vesszük górcső alá, akkor tényleg nincsen mit a véka alá rejteni. Simán betehető bármelyik szobába, ha ez az egyetlen megoldás, de egyébként a teraszon, erkélyen is elfér. Mivel maga a faanyag műanyaggal védett, így nem kell tartani attól, hogy magába szívja a nedvességet, vagy rosszul reagál a különböző időjárási viszontagságokra.

harmonika ruhaszárító vásárlás megtérülő beruházás?

A fentiek ismeretében egyértelmű, hogy 100%-ig igen. A legnagyobb előnye, hogy harmonikaszerűen összehajtható, de ez csak a jéghegy csúcsa, amihez az esztétikum is hozzájárul.

Tartalomhoz tartozó címkék: ruhaszárítók ruhaszárítók olcsón
Az oldal tetejére