Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A billenő szemetes szó szerint elnyeli a hulladékot

A billenő szemetes szó szerint elnyeli a hulladékot

A billenő szemetes az egyik legpraktikusabb kialakítású hulladéktároló - nem meglepő módon. Nem kell a tetejét levenni, nincsen szükség a pedál megkeresésére ahhoz, hogy a kukába való a szemetes gyomrában landoljon. Elegendő egyetlen egy egyszerű mozdulat, aztán mehet az élet tovább.

 

A billenő szemetes a harmonikus otthon látványos részévé is válhat?

Igen! Pedig sokan azt gondolják, hogy a kukát jobb valahova elrejteni. Mondjuk a mosogató alatti szekrénybe vagy a szoba egyik eldugott sarkába. Ahol lehetőleg senki nem veszi észre. Azonban ez nem feltétlenül jó irány. Természetes, hogy a kevésbé szép kivitelű variációkat senki sem szeretné reflektorfénybe tenni. De mi van a színes, formás darabokkal? Amik nem elég, hogy praktikusak, de még határozottan jól is néznek ki, kiegészítve a környezetüket? Egy ilyen szemetes részben berendezési tárgyként is tekinthető, ami pusztán a jelenlétével hozzáadhat a környezet vonzó atmoszférájához.

Úgyhogy mindezek fényében célszerű olyan színárnyalatú típus beszerzésében gondolkodni, ami az adott helyiséghez passzol. Ha főleg a világos színek dominálnak, akkor kontrasztos hatás helyett kifizetődő a besimulást választani és egy világosabb variáció mellett dönteni. De aki szereti az éles váltásokat, annak akár a színben erősebb eltéréseket mutató párosítások is bejöhetnek. Ez már tényleg ízlés kérdése.

billenő szemetes könnyen tisztítható?

Igen, és ez főleg konyhai használatnál kulcsfontosságú, amikor a maszatolódás gyakorlatilag elkerülhetetlen. A stramm, szín- és állagtartó műanyag egyszerűen lemosható sikálás, dörzsölés nélkül.

Az oldal tetejére